Öne Çıkanlar Taycan, yenilikçi toplam konsepti sayesinde geleceğe hazır. Taycan, tüm Porsche modelleri için her zaman belirleyici olan özelliklerle karakterize edilir: Saf heyecan ve maksimum sürüş keyfi. 2,8 s 560 kW/761 PS 388 - 412 km Launch Control ile 0-100 km/h hızlanma Overboost Power with Launch Control up to (kW)/Overboost Power with Launch Control up to (PS) Range combined (WLTP)

Tasarım Saf, etkileyici, zamanın ötesinde. Tüm Porsche araçlarını tanımlayan üç özellik - ve en başta DNA’mızı yeni bir otomotiv çağına taşıyan bir model.

Performans Olağanüstü bir güç aktarma organı tasarlamaya giden yol, hedef odaklı tasarım yaklaşımının sistematik bir şekilde sürdürülmesinden geçmekteydi: Tahrik bileşenlerinin mükemmel etkileşiminden ödün vermek söz konusu olamaz.

Şarj Şarj süresi ve menzil bakımından Taycan, orijinal bir Porsche aracın nasıl oluştuğunu da gösteriyor. Bir spor otomobilin her zaman yola koyulmaya hazır olması gerektiğine inandığımız için, günlük hayata entegre basit şarj etme işlemini daha da kolaylaştırmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.